Sağlık Bilimleri Fakültesi
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Bölümü 2023 12. Kariyer Günleri Etkinlikleri - Kadin Sağliğinda Fizyoterapi Ve Rehabilistasyon

25/05/2023 13:36:58 - 25/05/2023 13:36:58 - 328 Okunma

“Kadın Sağlığında Fizyoterapi ve Rehabilistasyon” konulu çevirimiçi panelimizde Uzm. Fzt. Duygu YURDAKUL BAYDAN’ı ağırladık. Kadın sağlığında çalışan deneyimli bir fizyoterapist olan Yurdakul ‘iyi bir anamnezin, hasta eğitiminin ve tedavi hedeflerinin rehabilitasyonda başarının anahtarı’ olduğundan bahsetti. Pelvik taban bölgesinin anatomisi, biyomekaniği ve patolojik durumları özellikle; idrar kaçırma, gebelik ve doğumda pelvis yapısındaki değişiklikler, perinatal ve postnatal fizyoterapi, vajinal doğuma hazırlık ve doğum sonrası toparlanma sürecinde uygulanan tedavi süreçlerini klinik yorumları ile öğrencilere aktardı.  Kendisine katkıları için teşekkür ediyoruz.

KARİYERGÜNLERİ2023

2023 MAYIS KARİYER GÜNLERİ 1
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.