Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Bölümü 2023 12. Kariyer Günleri Etkinlikleri - Erkek Sağliğinda Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon

25/05/2023 13:35:32 - 25/05/2023 13:35:32 - 189 Okunma

“Erkek Sağlığında Fizyoterapi ve Rehabilitasyon” konulu çevirimiçi panelimizde Uzm. Fzt. Batuhan DERİCİOĞLU’nu ağırladık. Fizyoterapi ve Rehabilitasyonun spesifik alanlarından olan Erkek sağlığının içinde infertilite, cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar (CYBE) , ürogenital anomaliler  ve cinsel işlev bozuklukları gibi  birden fazla patolojinin yer aldığı bir şemsiye terim olduğundan bahsetti. Üreme sağlığının bireylerin doyurucu ve güvenli bir cinsel yaşamlarının olmasını, üreme yetenekleri ve bu yeteneklerini kullanıp kullanmamalarını, ne zaman ve hangi sıklıkta kullanacakları konusunda karar verme özgürlüklerinin olmasını ifade etti. Erkek sağlığı konusunda güncel literatürden, mitlerden ve doğru bilinen yanlışlardan bahsetti. Uyguladıkları biyofeedback, elektrik stimülasyonu ve ESWT gibi elektrofiziksel ajanların kullanımından klinik deneyimleri ile  aktardı. Kendisine katkıları için teşekkür ediyoruz.

KARİYERGÜNLERİ2023

2023 MAYIS KARİYER GÜNLERİ 2
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.