Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrenci Oryantasyon Programı Düzenlendi

17/10/2023 15:11:37 - 25/12/2023 15:11:37 - 317 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı güz dönemine başladı. 09.10.2023 tarihinde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 1. Sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon programı gerçekleştirildi. Programa bölüm öğretim elemanları  Doç.Dr. Betül ÇİFTÇİ, Dr. Öğr. Üyesi Burcu ÖZÜBERK, Dr. Öğr. Üyesi Neslişah GÜN, Arş. Gör. Fulya Demirhan ve 1. sınıf Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerinin katılımı sağlandı. Program, 1. sınıfların yardımcı danışmanı Arş. Gör. Ozan GÜR’ün öğrencilere yönelik, Kırklareli Üniversitesi ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünü tanıtan, sunumuyla başladı. 1. sınıfların sorumlu danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Neslişah GÜN bölüm işleyişi hakkında bilgilendirme yaptı. Üniversiteye ait birimlerin ve hizmetlerin kapsamlı olarak anlatıldığı program, öğrencilerin yönelttiği soruların cevaplandırılmasıyla sona erdi.

Not: Oryantasyon sunumu için tıklayın (Not: PDF Formatında)

oryantasyon

2023-2024 Oryantasyon Toplantısı
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.