Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü

2023 Yılı Projeleri Tebrik Belgeleri Takdim Töreni

25/12/2023 15:01:28 - 25/12/2023 15:01:28 - 153 Okunma

Üniversitemiz Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Tanıtım Günü ve 2023 Yılı Projeleri Tebrik Belgeleri Takdim Töreni, 22 Aralık 2023 Cuma günü 2. Merkezi Derslikler Binası 1 No’lu Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Program Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, Gıda Ar-Ge İnovasyon ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU, Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Başkanı Öğr. Gör. Çiğdem OVACI BEJİ, birim yöneticileri ve akademik personel katılımlarıyla gerçekleştiridi. Törende TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı’’ kapsamında Kırklareli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Burcu ÖZÜBERK danışmanlığında hazırlanan, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerinden Onur Can Bozbay, Fatma Kübra Kırmızıyüz, Azize Uçum ve Medine Kuşbey’ in proje araştırmacısı olduğu "Derin Solunum ve Progresif Kas Gevşeme Egzersizlerinin Lise Öğrencilerindeki Musküloskeletal Ağrı ve İyilik Hali Üzerine Olan Kısa Dönem Etkileri" başlıklı proje kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, sunumun ardından araştırma projesi yürüten akademisyen ve öğrencilerimize tebrik belgelerini takdim etti.

TÜBİTAK

TÜBİTAK ÖDÜLLER
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.